Inför IS Halmia Dam - Kvibille BK

Äntligen dags för första träningsmatchen!

Väntan har varit lång men nu är det äntligen dags, imorgon smäller det på Halmstad Arena IP.

IS Halmia har som bekant bantat truppen inför säsongen då man pga förbundets nya reglemente valde att lägga ner sitt utvecklingslag. Kvar är ca 20 tjejer som givetvis alla vill visa att man ska tillhöra startelvan när det närmar sig seriepremiär. Gårdagens träning bjöd på spel 11 mot 11 ihop med våra kamrater i BK Astrios damlag. Lördagens match mot div2-laget Kvibille blir en bra öppningsmatch inför ett tufft schema från och med nästa helg med dubbla matcher tre helger på raken. Nu gäller det att känna lite på matchtempot innan tävlingssäsongen drar igång med DM först och främst.

Till morgondagens match vilas bland annat Amanda Johnsson Haahr, Jeesica Jingblad, Matilde Abrahamsson, Agnes Heinrich och Johanna Larsson. 

Avspark imorgon lördag 25/2 kl 14.00 på Halmstad Arena IP.

// Christoffer Andréasson 
 

Etiketter: dam