Rapport från dam

Allsvenskt provspel och futsal-SM

Tjejerna i damlaget har varit i farten i helgen och här kommer en liten rapport;
 

  • I lördags var det träningsmatch mellan dem Damallsvenska lagen Vittsjö och Rosengård. För Vittsjö spelade Halmiakvartetten Matilda Olsson, Fanny Ronnstam Kristiansson, Alva Hed och Emma Nielsen. Riktigt kul och inspirerande för tjejerna att få mäta sig med spelare på den allra högsta nivån.
  • Under söndagen reste ett gäng Halmianer till Jönköping för regionslutspel i Futsal-SM för F-17. Det blev till slut en 2a plats i gruppen där man i sista matchen besegrade Tranås med hela 11-1. Tyvärr inget fortsatt spel i det nationella slutspelet men en top 16-placering i landet är inte fy skam.
Nu väntar ca 2,5 vecka av träning och förberedelse innan träningsmatcherna drar igång.

// Christoffer Andréasson 
 
Etiketter: dam