Ny ledare klar för herrtruppen

Spelartruppen är satt sedan länge, men ytterligare ett nyförvärv kommer här på ledarsidan

Från Halmstad BK ansluter nu Goran Ravnjakovic till IS Halmia. Goran kommer att arbeta som individuell tränare och scout. Klubbchef Leif Jönsson beskriver Goran såhär; 
- En mycket intressant och kompetent ledare som stärker upp vår redan duktiga stab för att få ut maximal utveckling av våra ambitiösa och unga spelare.

Men vem är då denna Goran egentligen? Vi lät honom beskriva sig själv lite.

Ålder:
42 år i oktober

Familj: 
Fru Annika och 3 barn, Sara 13, Nelli 11, Miliam 9

Yrke:
Utbildad lärare

Tränarbakgrund:
Jobbade ett år som assisterande i IF Leikin i Div 4 Elit. Sedan sju år som ungdomstränare i HBK i alla åldrar upp till 17. 

Spelarbakgrund:
Började min karriär en gång i tiden i Halmia, sedan spelade jag med Leikin från årskurs sju har jag för mig. Där lirade jag tills jag blev 24 år gammal och fick då lägga ner pga av ett antal operationer i båda knäna där korsbanden slitis av. Har även dragit av samma hälsena två gånger. I IF Leikin lirade jag som 15-16 år gammal några A-lags matcher. På den tiden var Leikin i Div 1. Har även provat på provspel i Grekland en vecka, detta var precis innan jag slutade spela fotboll. Lirade mest  anfall och mittfält som ung innan Sigge Johansson kom till Leikin och satte ner mig som mittback. Där lirade jag mina sista år innan jag slutade spela. 

Favoritlag:
Liverpool

Måltid och dryck:
Jag älskar det Serbiska köket. Vi har något som kallas "Karadjordjeva snicla", inbakad schnitzel. Favoritdryck har jag ingen, vatten är ju gott  eller en riktigt fin rökig single malt.

Synsätt på fotboll:
En kreativ snabb fotboll där man aldrig  ger bort bollen.

Tankar om tjänsten i Halmia:
Ett spännande äventyr. Halmia har en ung och intressant trupp. Man vill spela en fotboll som jag förespråkar. Jag tror och hoppas  jag är en rätt pusselbit i Halmias lagbygge där jag med min kompetens kan bidra till att laget blir ännu starkare. I min roll hopps jag kunna utveckla varje individ till att vilja utvecklas och ta nästa steg i sin fotbollsutbildning. Ser även fram emot scouting av motståndare, en fotbollsälskare får aldrig nog av fotboll oavsett om det är en P10 match eller om det är Premie League på tv:n hemma i soffan. 

Vi hälsar Goran varmt välkommen till IS Halmia!

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr