Nu drar det äntligen igång!

Det har varit en lång väntan, men nu drar äntligen försäsongsmatcherna igång.

Till helgen startar träningsmatcherna för herr och akademin.

Halmia Academy inleder försäsongsmatcherna med derby mot IF Leikin på söndag kl 12.00 på Skedalaheds konstgräs. Ett par spelare saknas men i övigt är det ett hungrigt lag som säkert vill visa upp sig från sin bästa sida när man tar sig an Sannarpsrivalerna.

Herrarna tar sig an Getinge IF med avspark kl 14.00 på Skedalaheds konstgräs på söndag. Förväntningarna är stora efter succéhösten förra året men träningsmatcher är alltid speciella och det kommer troligen att ta några matcher innan allt sätter sig. Vi får inte glömma att tränarkonstellationen är ny och ett gäng nya spelare gör sina första framträdanden i vår vackra dress. Saknas gör Alexander Sakac och långtidsskadade Niclas Taube (nyopererad) samt Joe Sise (rehab).
Läs mer om herrarnas premiär HÄR.

Även U16 har träningsmatchpremiär i helgen, nämligen på söndag kl 13.00 när man möter IF Centern på Kärlekens nya konstgräsmatta.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr dam ungdom