Sista pusselbiten i Halmiabygget

Mittbacken Adrian Hallsö fyller den sista vakanta platsen i herrarnas trupp för 2017. Foto: IS Halmia Mittbacken Adrian Hallsö fyller den sista vakanta platsen i herrarnas trupp för 2017. Foto: IS Halmia
Julafton må vara över men Halmia gav idag en försenad julklapp till alla Halmianer där ute, nämligen sista pusselbiten i truppbygget för kommande säsong.

Från Halmstad BK ansluter mittbacken Adrian Hallsö, 19. Adrian har funnits på Halmias radar sedan det blev klart att han inte fick kontrakt med HBK, en fin säsong till trots. Inför förra säsongen fick han ett lärlingskontrakt med A-laget och har representerat klubben i mer eller mindre samtliga U21 matcher från start under säsongen.

Han beskrivs som följsam, placeringssäker och snabb mittback med fina passningsfötter. Referenserna är mycket positiva, både som person och spelare.

Varmt välkommen till "andra sidan" Örjans vall Adrian!

Nu är alla vakanta platser fyllda, men givetvis är dörren alltid öppen om någon riktigt bra spelare dyker upp, såvida det går att lösa ekonomiskt etc. Truppen ser minst sagt spännande ut och tiden får gärna gå fort fram till slutet på januari, för då drar träningsmatcherna äntligen igång.

// IS Halmia
 
Etiketter: herr