Egzon Maholli lämnar

Egzon Maholli anslöt till IS Halmia redan 2012 och spåddes en lysande framtid. Foto: Anders Nilsson Egzon Maholli anslöt till IS Halmia redan 2012 och spåddes en lysande framtid. Foto: Anders Nilsson

Smålandsstenar presenterade under torsdagen Egzon som nyförvärv

Halmia har redan tappat mittbacken Johan Mangfors, och nu lämnar även hans kollega Egzon Maholli föreningen. Egzon hade ett utgående kontrakt och med tanke på hans boendesituation (Hylte) och heltidsjobb (Smålandsstenar) så gick det till slut inte att lösa med en förlängning. Vi förstår att det är en ohållbar situation och önskar Egzon lycka till i sin fortsatta karriär i Smålandsstenar GoIF i division 4.

Tappet av firma Mangfors/Maholli innebär att Halmia har två mittbacksluckor att fylla och det blir en härlig utmaning för sportchef Leif Jönsson i spetsen att fylla dessa luckor. Vi vet dock att man sitter lugna i båten och har en handfull alternativ på gång, vissa ska hinna träffas innan jul och andra besöker oss under dem första två träningsveckorna i januari. Kanske hinner vi få en av mittbackarna klara lagom till jul, vem vet.

// IS Halmia
 

Etiketter: herr