Trio lämnar herrlaget

Efter ett antal nyförvärv är det nu dags för tre spelare att lämna IS Halmia

Alexander "Lax" Johansson
Skadeförföljda Lax hade en tung debutsäsong i Halmia. Trots flertalet skador så kämpade han på och bidrog så mycket han kunde. Avslutade säsongen som en ledargestalt i Halmia Academys resa till division 5.

Jonas Lindh
Ödmjuk, träningsvillig och användbar på många positioner. Jonas har mängder med säsonger i Halmia på sitt konto och har varit ett föredöme för övriga truppen med sin lojalitet. Haft svårt att få ihop fotbollen med övriga livet pga sitt arbete.

Vladimir Lukic
Halkade in på ett bananskal i Halmia och håller en hög nivå när han är skadefri. Gjort ett par magiska räddningar med hjälp av sin spänst och snabbhet. Fungerade som reservmålvakt senaste säsongen då han jobbar på annan ort.

Halmia tackar trion för deras insatser i föreningen.

// IS Halmia
 

Etiketter: herr