Nya förutsättningar för Halmia Dam

Många spelare har lämnat, men det finns en förklaring

Med start 2017 är andralag i division 2 inte längre tillåtet enligt Hallands fotbollsförbund, ett beslut som tvingade IS Halmia att lägga ner sitt talangfulla utvecklingslag. Detta innebär att dryga tio tjejer redan har lämnat oss för andra föreningar i närområdet och vi känner att det är en bättre väg att gå än förbundets förslag på reservlagsserie. Truppen kommer att bantas från ca 35 spelare till dryga 20 st.

En som däremot har kommit till oss är den 15-åriga offensiva talangen Alva Johansson. Hon anländer från spell i division 3 med Skrea och beskrivs av sportchef Mohamed Omar Jama som "en duktig tvåfotad ung tjej som kan spela på många positioner".
Flertalet eventuella förstärkningar synas av ledningen just nu och det lär bli aktuellt med fler provträningar framöver.

Sist men inte minst vill vi önska alla våra före detta spelare ett stort lycka till i sina kommande utmaningar, både på och utanför plan.

// IS Halmia
 

Etiketter: dam