Halmia flyttar upp pojklandslagsspelare

Pojklandslagsspelaren Zemri Callaku tar klivet från Halmia Academy till Halmias A-lag. Foto: Leif Jönsson Pojklandslagsspelaren Zemri Callaku tar klivet från Halmia Academy till Halmias A-lag. Foto: Leif Jönsson

Lärlingskontrakt för Zemri Callaku

IS Halmia fortsätter att lyfta fram egna talanger, och först ut inför 2017 blir mittfiältaren tillika pojklandslagsmannen Zemri Callaku. Zemri har spelat seniorfotboll med IS Halmia Academy dem senaste säsongerna och där har han varit en viktig kugge i uppfflyttningarna trots att han varit yngst i laget två säsonger på raken.
Orädd, lugn och väldigt passningssäker är några styrkor hos denna 16-åriga talang. Dessutom är han en given frisparksskytt och väl bekant med A-laget efter mängder med träningar under både Lindau och Ingelsten. Kontraktet gäller över 2017.

Stort grattis Zemri, vi kan knappt bärga oss inför debuten.

// IS Halmia
 

Etiketter: herr ungdom