Per Gulda redo för sin sjätte säsong i Halmia

Per Gulda är en av dem mer rutinerade i Halmias trupp, nu är det dessutom klart att han stannar ytterligare en säsong. Foto: Leif Jönsson Per Gulda är en av dem mer rutinerade i Halmias trupp, nu är det dessutom klart att han stannar ytterligare en säsong. Foto: Leif Jönsson

Yttern Per Gulda skrev under tisdagseftermiddagen på för ytterligare ett år i IS Halmia

Halmia har tappat mycket rutin och ryggrad i Johan Mangfors (slutar) samt Ervin Ribic (spelande tränare IF Centern).
Per Gulda kom till Halmia 2012 tillsammans med bland annat Egzon Maholli och bröderna Lindh och är ihop med Niclas Taube (2009) dem som varit allra längst i klubben för tillfället. Av dem med gällande kontrakt för 2017 är dock Gulda i förarsätet än så länge. 

Per behöver ingen längre beskrivning för er Halmianer, han har gjort sig känd som en offensiv vänsterback med kvicka fötter och en bra inläggsfot. En liten duracellkanin som blev utnämnd till bästa back i hela division 2 västra götaland nyligen. 

Nu är dem tre vänsterfötter (Emil Håkansson, Rasmus Bengtsson, Per Gulda) som slåss om två platser på vänsterkanten. I Pers fall finns det fler växlar i ryggsäcken och vi både tror och hoppas att han blir en ledande spelare både på och utanför plan kommande säsong.

// IS Halmia
 

Etiketter: herr