61 421 kr till Halmias ungdomar tack vare Gräsroten

IS Halmia placerar sig före stora föreningar såsom Varbergs Bois, HK Drott och Halmstad Hockey när det gäller Halland. IS Halmia placerar sig före stora föreningar såsom Varbergs Bois, HK Drott och Halmstad Hockey när det gäller Halland.

I dagarna kom resultatet för 2016, och det blev hela 61 421 kr till Halmia

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!
Så här fungerar det
Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening.

Tack vare er spelare så tillfaller alltså dryga 61 000 kronor IS Halmias ungdomar. Vi vill givetvis rikta ett stort tack till er som har registrerat IS Halmia som en av era tre favoritföreningar, och har ni inte redan gjort det så finns en länk nedan som beskriver hur du gör.

Svenska Spels Gräsroten

// IS Halmia
 

Etiketter: föreningen ungdom