Max Eggertsson stannar hos IS Halmia

Max Eggertsson stannar även han i IS Halmia över 2017. Foto: Leif Jönsson Max Eggertsson stannar även han i IS Halmia över 2017. Foto: Leif Jönsson

Senast i raden att förlänga sitt kontrakt är alltså mittfältaren Max Eggertsson

Max är född -96 men är trots det en av våra mest rutinerade spelare. Via ungdomsspel i Halmstad BK bar det av till hemlandet Island en kort sejour innan han anlände till oss inför säsongen 2015. Han fick en hel del speltid då i division 1 och är numera en given pusselbit i det "nya" Halmia.

Med sin känsliga högerfot är han alltid farlig på frisparkar och hans tillslag på bollen har väl inte undgått någon. Max var också den som, via ett fantastiskt mål i krysset borta mot Sävedalen, ordnade kvalplatsen i sista serieomgången. Han har testat på allt från mittback till ytterback men trivs nog allra bäst som en defensiv mittfältare där han får stort ansvar både defensivt som offensivt.

// IS Halmia
 

Etiketter: herr