Snöpligt slut på säsongen för herrarna

Till sist räckte inte livlinorna till

Matchen mellan FC Rosengård - IFK Uddevalla skulle avgöra striden om fortsatt kval till division 1. Och oj vilken spänning det blev.
Via två mål inom loppet av fem minuter gick hemmalaget upp till 2-0 i mitten av första halvlek. Uddevalla var skärrade och alla Halmianer som följde matchen via internet likaså.
2-0 skulle ju räcka för att att Halmia skulle ta förstaplatsen, och oj så nära vi var.

I den 93e minuten skickade Rosengård in 3-0 och därmed är det slutspelat för IS Halmia samtidigt som just Rosengård får ta sig an Trollhättan i avgörande kvalet till division 1.
Vi avgjorde själva sent (95e) senast mot just Rosengård och kanske var det nu tomt i ryggsäcken med flytvästar och livlinor.
Givetvis gratulerar vi FC Rosengård till fortsatt kval, ett kval dit man alltså gick på fler gjorda mål än IS Halmia. Alla tre lag tog varsin vinst och slutade på tre poäng, idel hemmasegrar.

Nåväl, ett avgörande kval hade nästan varit för bra för att vara sant med tanke på vår säsong. Nu blir det till att kurera slitna kroppar och för klubbchef med flera att sy ihop ett så bra lag som möjligt inför kommande säsong, det ser ju minst sagt bra ut såhär långt.

En krönika/sammanfattning om säsongen för både herr, dam och ungdom dyker upp när jag lyckats smälta alla intryck. Håll till godo.

Sist men inte minst, ett stort tack till alla medlemmar, sponsorer, spelare, ledare med flera för årets säsong. Vi ses igen 2017!

//  IS Halmia
 

Etiketter: herr