Herrarna fortsätter att förstärka

Offensiv förstärkning. Från Vinbergs IF hämtar Halmia även det andra nyförvärvet, yttern Isak Petersson anländer på ett 2-årskontrakt likt Alexander Sakac. Foto: Leif Jönsson Offensiv förstärkning. Från Vinbergs IF hämtar Halmia även det andra nyförvärvet, yttern Isak Petersson anländer på ett 2-årskontrakt likt Alexander Sakac. Foto: Leif Jönsson

Även det andra nyförvärvet är hämtat från seriekollegan Vinbergs IF.

Vindsnabbe yttern Isak Petersson fanns på Halmias karta redan inför säsongen, men då föll inte bitarna på plats utan han hamnde istället i Vinberg. Nu ansluter han istället tillsammans med klubbkompisen Alexander Sakac från vårens succélag.

Sin fostran har han i Knäred och därefter har det blivit spel i BK Astrio och Snöstorp Nyhem. Det är en rutinerad kille för att vara 22 år (-94), han har många år med seniorfotboll bakom sig och det är en kille som har gått den långa vägen via lite mindre klubbar innan han nu anländer till IS Halmia.
Isak är en typisk poängspelare som i år gjorde 13 mål och 7 assist, detta på hans första säsong i division 2. Han är ung, Halmstadbo och vill mycket med sin fotboll, helt i linje med Halmias nya värvningsfilosofi.

Isak ansluter på ett 2-årskontrakt och likt klubbkompisen Alexander Sakac så börjar detta att gälla 1/1-2017.

Vi hälsar Isak varmt välkommen till vår fina förening och ser mycket fram emot vad han tillsammans med Joe Sise och övriga medspelare kan åstadkomma framöver.

// IS Halmia
 

Etiketter: herr