Provträna med IS Halmia Ungdom!

Nu öppnar vi upp dörrarna för provträning med våra ungdomslag.
 
IS Halmia växer för varje säsong och vi är mycket stolta över våra representationslag på herr och dam-sidan. Men det är på ungdomssidan allt startar, här formar vi barn och ungdomar både socialt och fotbollsmässigt. Senaste åren har vi haft spelare både på flick och pojksidan i olika landslagssammanhang och via vårt Akademilag har vi inte bara gått upp två serier på raken, förra året fick sex av killarna kontrakt med A-laget och har verkligen tagit för sig och bidragit i division 2.

Är Du nyfiken på vad IS Halmia har att erbjuda? Har Du vad som krävs socialt och fotbollsmässigt? Brinner Du lite extra för din egen och ditt lags utveckling? Är Du nyfiken på Björn Anderssons kunskaper och utbildning? Är svaret ja på dessa frågor - Hör av Dig!
 
Provträningarna genomförs löpande under hösten och vi söker Dig som är pojk och född 1999-2003.

Kontakta nedanstående för mer information;
Leif Jönsson – 0706 464457
Björn Andersson – 0725 898666
 
Självklart tar vi även emot pojkar födda 2004-2010, här är man välkommen att komma och testa i vår miljö när som helst. Hör av er till Christoffer för mer information, christoffer@halmia.se
 
Hjärtligt välkomna!

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: ungdom