Halmia söker nya ungdomsledare!

IS Halmia söker kanske just Dig!
 
IS Halmia växer för varje säsong och vi är mycket stolta över våra representationslag på herr och dam-sidan. Men det är på ungdomssidan allt startar, här formar vi barn och ungdomar både socialt och fotbollsmässigt.

Är Du nyfiken på vad IS Halmia har att erbjuda? Är Du ambitiös och brinner för att utveckla barn och ungdomar? Är Du nyfiken på Björn Anderssons kunskaper och utbildning? Är svaret ja på dessa frågor - Hör av Dig!
 
Hos IS Halmia får du en unik utbildning av den tidigare landslagsspelaren och numera talangscouten i Bayern München, Björn Andersson. Tillsammans med andra drivna ledare i föreningen träffas vi ca en gång i månaden där vi diskuterar och utbildar oss för att på bästa sätt ta hand om våra ungdomar.

Kontakta nedanstående för mer information;
Leif Jönsson – 0706 464457
Björn Andersson – 0725 898666
 
Hjärtligt välkomna med er intresseanmälan!

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: föreningen ungdom