IS Halmia Dam - Dösjöbro IF 3-1 (2-0)

Matchhjäte: Amanda Johnsson Haahr avgjorde matchen med sina två mål. Matchhjäte: Amanda Johnsson Haahr avgjorde matchen med sina två mål.

Amanda tvåmålsskytt när Halmia säkrade tredjeplatsen

Halmia hade inga större problem att avärda skånska Dösjöbro i den avslutande serieomgången. Slutresultatet skrevs till 3-1 efter att Amanda Johnsson Haahr gjort både 1-0 och 2-0 i första halvlek. I andra halvlek kontrollerar hemmalaget matchen och Isabelle Axeldal punkterade definitivt matchen när hon bara sekunder efter att ha blivit inbytt gjorde 3-0 i slutskedet. Gästernas reducering några minuter senare blev av akademiskt intresse.

En tredjeplats blev det alltså till slut, även om man var en bit ifrån dem två topplagen Glimåkra och Asarum. Men kapaciteten och kvalitén finns för att nästa år verkligen slåss om förstaplatsen, men då måste vi få behålla stommen och samtidigt fylla på med några rutinerade pjäser både offensivt och defensivt. Nu väntar en spännande tid där truppen ska sättas inför nästa års äventyr i division 1.

Länkar:
Tabell och spelschema
Matchinformation
Hallandsposten.se
Dösjöbros hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam