EM-kval för Matilda Olsson i F18/98-landslaget

Matilda Olsson har blivit uttagen till EM-kval med det Svenska F18/98-landslaget. Foto: Anders Nilsson Matilda Olsson har blivit uttagen till EM-kval med det Svenska F18/98-landslaget. Foto: Anders Nilsson

F18-landslaget spelar EM-kval i Bosnien 15-24 oktober

Matilda har haft en fin säsong trots lite skadebekymmer och leder interna skytteligan på sex fullträffar inför sista omgången. Med sin snabbhet på kanten är hon en mardröm för motståndarnas försvar, lägg därtill ett fint tillslag och en härlig personlighet så förstår ni varför hon är en av 18 uttagna spelare till dem tre matcherna.

Noterbart är att även Ebba Hed är uttagen, Ebba som via vårt samarbete med allsvenska Vittsjö fortfarande räknas som Halmian i viss mån.

Matcherna som spelas är följande:

  • 18/10, Sverige - Georgien
  • 20/10, Sverige - Bosnien
  • 23/10, Portugal - Sverige
Grattis och lycka till tjejer, kör så det ryker!

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: dam ungdom