IS Halmias Ungdomsfond - allas rätt till idrott

I dagarna föll sista pusselbitarna på plats och nu kan vi äntligen presentera den för er, IS Halmias Ungdomsfond - allas rätt till idrott

IS Halmias Ungdomsfond - allas rätt till idrott är en satsning och investering på och för föreningens framtid. 

Barn och ungdomar är vår framtid och vi vill ge dem bästa möjliga förutsättningar, både socialt och vad gäller fotbollskunskap. Vi tar redan ett stort ansvar med både integrationsprojekt och läxläsning med mera, men vi skulle kunna göra ännu mer med Er hjälp. 

Alla pengar som går in i fonden öronmärks och går oavkortat till ungdomssidan för både pojkar och flickor. Syftet med fonden är tex:

  • bidrag till spelare vars ekonomiska familjesituation omöjliggör köp av exempelvis träningskläder, skor, bensinpeng till matcher med mera.
  • Stipendier till spelare och/eller ledare vid årets slut, som uppmuntring och/eller utbildning.
  • Att stärka upp våra integrationsprojekt "Fotboll utan gränser" samt "Football Fitness", två projekt som fortfarande är omåttligt populära även om projekttiden och bidragen från kommunen är på väg att ta slut.
  • Arvode till ledare, bidrag till spelare/lag för träningskläder/cup etc
Vårt mål är att du som bidragsgivare ska kunna följa utvecklingen av fonden via egen hemsida med löpande uppdatering om vad som sker på ungdomssidan.

Som en liten bonus kommer vi att årligen att lotta ut lite priser bland alla bidragsgivare, bland annat spaaweekend, hotellövernattningar, matchbiljetter till Bayern München etc. Dessutom tävlar ni om 2 st biljetter till OS 2020 i Tokyo!

Du kan läsa mycket mer om fondens syften etc i länkarna nedan, där hittar du även en autogiroanmälan som vi hoppas att du fyller i och lämnar in till oss.

Länkar:
Informationsblad IS Halmias Ungdomsfond
Autogiroanmälan IS Halmias Ungdomsfond

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: föreningen ungdom