Serieseger i Division 6 för IS Halmia Academy

Ett gäng glada spelare och ledare efter säkrade seriesegern i division 6. Foto: Christoffer Andréasson Ett gäng glada spelare och ledare efter säkrade seriesegern i division 6. Foto: Christoffer Andréasson

Halmia Academy har gjort det igen.

För andra året på rad så väntar uppflyttning i seriesystemet. Seriesegern säkrades när man via 1-1 mot Oskarström tog den poäng som behövdes för att saken i praktiken skulle vara klar.
Med flest mål gjorda och minst mål insläppta kan vi konstatera att laget har gjort en fantastisk säsong i år igen. Nästa säsong väntar betydligt tuffare uppgifter i division 5, bland annat mot IF Centern och Genevad/Veige IF. Med tanke på den talang och potential det finns i truppen så är det inte omöjligt att v får se några av dessa ungdomar i Halmias A-lag framöver, kanske redan till nästa säsong?

Stort grattis spelare och ledare, ett mycket väl utfört arbete från samtliga under säsongen.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: ungdom