Joe Sise fortsätter i Halmia!

Joe Sise fortsätter i Halmia även 2017. Foto: Anders Nilsson Joe Sise fortsätter i Halmia även 2017. Foto: Anders Nilsson
Här är nyheten alla Halmianer vill höra, Joe Sise har skrivit nytt kontrakt!

Ingen har väl undgått Joe Sises förflutna, resan innehåller det mesta från ung talang till proffsdrömmarna i Danmark som istället blev början på ett långt "skadehelvete".
Men med en mental styrka av sällan skådat slag har Joe tagit sig den långa vägen tillbaka till fotbollen. 

Lite ringrostig efter flera år utanför planen anlände han till oss i inför nuvarande säsong, han kämpade och slet och hittade till slut formen igen under våren. Sista matcherna under vårsäsongen och hela hösten var han i det närmaste outstanding och har stor del i att Halmia nu är med i seriens absoluta topp.

Det som man kanske imponeras mest av är dock hans inställning och fokus, med stora krav på sig själv och sin omgivning har han ihop med bla Patrik Ingelsten betytt massor för våra unga grabbar och deras utveckling.

Joe är mitt uppe i rehab av sin skadade hälsena men vi kan nu alltså luta oss tillbaka och se fram emot att få se honom in action igen till våren. Och en sak är säker, Joe kommer att vara starkare än någonsin, både mentalt och fysiskt.

Kontraktet är skrivet fram tom Juni 2017.

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: herr