Emil Tillander leder Halmia in i framtiden

Emil Tillander har arbetat sig hela vägen upp från juniorsidan till A-laget. Nu får han ett välförtjänt erkännande och nya stimulerande arbetsuppgifter. Emil Tillander har arbetat sig hela vägen upp från juniorsidan till A-laget. Nu får han ett välförtjänt erkännande och nya stimulerande arbetsuppgifter.

IS Halmia fortsätter att se om sitt hus och förlänger nu med en ännu en viktig pusselbit

Emil Tillander ingår idag i ledarstaben kring Halmia Academy och har även varit huvudtränare för våra P99 och P97 sedan sitt inträde i föreningen 2012. Emil är en ung ambitiös ledare som förutom sina fina ledararbeten lagt ner tid och engagemang på föreningens arbete med elitcertifieringen.

Vi är mycket stolta och glada över att inte bara forstra duktiga fotbollsspelare, utan även ledare. Kommande säsong kommer Emil att dels vara assisterande tränare i A-laget, men också fortsätta med sitt arbete kring elitcertifieringen och som resurs kring akademin. Upp till detta blir det även en del scoutingarbete för den sympatiske fd öbon (Öckerö i Göteborgs skärgård).

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr föreningen ungdom