Karlskrona FF - IS Halmia Dam 6-3 (5-1)

Svag första halvlek fällde Halmia

Ja det ville sig inte alls idag för damerna, redan på förhand fick Matilda Olsson skicka in handduken pga en fotskada och precis som jag belyste igår i införartikeln är Karlskrona betydligt bättre än vad tabellpositionen gör sken av.

Två insläppta mål under dem första sex minuterna har man inte råd med och hela fem insläppta redan i paus är på tok för mycket om man vill vara med och slåss om poängen på denna nivån. 
Med facit i hand var vi aldrig riktigt nära idag och det gäller verkligen att bryta ihop och komma igen till nästa match. Tredjeplatsen har vi fortfarande i egna händer och två nya mål av Amanda Johnsson Haahr är en liten tröst en dag som denna.

Nästa match är hemma mot serieledande Glimåkra på lördag 17/9 kl 13.00 på Halmstad Arena IP.

Länkar:
Tabell och spelschema
Matchinformation
Blekingelänstidning.se

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam