Inför IS Halmia Dam - Eskilsminne DIF

Stark insats senast när man vände 0-2 till seger 5-2

Halmia kommer till spel med fyra raka matcher utan förlust och en imponerade vinst borta mot Stattena senaste omgången. Trots tidigt underläge med 0-2 så visade man härlig karaktär och kunde till slut mycket rättvist vinna med hela 5-2. Nu har man tredjeplatsen i sina egna händer med tre poängs marginal ner till fjärdeplacerade Hammenhögs.
Till lördagens match, som för övrigt är en del av Halmiadagen och därför spelas på Örjans vall, har man dock några tunga tapp i truppen jämfört med senast. Fanny Kristiansson Ronnstam missar matchen då hon är bortrest. Emma Harrysson är fortfarande sjuk och både Matilda Olsson och Josefin Samuelsson är skadade. Dessutom kommer inte heller Ebba Hed till spel då hon lär ingå i Vittsjös trupp på söndag.

Bortalaget Eskilsminne placerar sig bara två placeringar ovanför nedflyttning, men man har ändå god marginal ner med sina åtta poäng till godo. Resultaten varierar kraftigt från match till match men senast gjorde man en bra insats när man hemma på Västergårds IP besegrade fyran Hammenhögs med 3-2. Potential finns i laget och offensivt snittar man dryga två mål per match.

Avspark lördag 3/9 kl 17.00 på Örjans vall.

Länkar:
Tabell och spelschema
Eskilsminnes hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam