Även "Halling" och Vuk förlänger

Hall-Ling och Lugonjic är Halmianer även 2017. Foto: Anders Nilsson Hall-Ling och Lugonjic är Halmianer även 2017. Foto: Anders Nilsson

Herrarna fortsätter att se om sitt hus

I dagarna blev det klart att dem fd juniorerna Alexander Hall-Ling och Vuk Lugonjic stannar i Halmia även över 2017. Precis som övriga uppflyttade juniorer har dem här grabbarna haft en fin utveckling och verkligen visat att man hör hemma på den här nivån. 
Alexander som vanligtvis spelar mittback/högerback har gjort det riktigt bra hittills och har en härlig attityd ute på planen. Anfallaren Vuk Lugonjic har övertygat med sin fysik och teknik, och han är dessutom tvåa i interna skytteligan på fem gjorda mål.

Båda spelarna är unga, utvecklingsbara och med en härlig inställning till fotbollen. Vi ser med nöje fram att följa deras fortsattt utveckling.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr