Smygpremiär för vårt nya P02/03

Precis som utlovat hade vi igår onsdag smygpremiär för vårt nya pojklag

Ett drygt 10-tal killar födda runt 2002/2003 har tagit steget från vårt projekt "Fotboll utan gränser" och vill nu träna mer regelbundet och i framtiden spela matcher tillsammans. Det är också från detta projekt som stommen av spelarna kommer ifrån och vi räkna kallt med det dubbla antalet till nästa träning när informationen har spridit sig.

Smygpremiär är det då den "riktiga" premiären går av stapeln onsdag 7 september kl 17.30 på Halmstad Arena IP. Innan dess ska grabbarna dock hinna med ytterligare en träning och matchspel på självaste Örjans vall under Halmiadagen 3 september.

Är Du född 2002 eller 2003 och intresserad av att testa i detta nystartade gäng? Hör av dig till info@halmia.se eller på 0706-464457.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: ungdom