Rehab väntar för Joe Sise, höger hälsena helt av

Avsliten hälsena, operation och 4 månader rehab väntar Halmias anfallsstjärna Joe Sise. Foto: Anders Nilsson Avsliten hälsena, operation och 4 månader rehab väntar Halmias anfallsstjärna Joe Sise. Foto: Anders Nilsson

Idag kom domen vi alla väntat på, men egentligen inte ville ha svar på.

Tyvärr kan vi konstatera att hälsenan har gått av helt och det är därmed färdigspelat för den här säsongen. Det var i slutskedet av lördagens derby mot Laholm som Sise alltså råkade ut för sin andra avslitna hälsena. Tidigt i proffskarriären drog Joe sönder vänster hälsena i danska Nordsjälland, en skada som tar 4 månaders rehab att kurera. Vänster hälsena är idag kurerad och starkare än någonsin, så är även Joe Sise!

Joe är mentalt förberedd och maximalt fokuserad på snar comeback, starkare och bättre än någonsin. Vi hoppas och är övertygade om att så blir fallet och föreningen kommer att stötta honom allt vi kan framöver.

Sportsligt är det svårt att tona ner hans betydelse för laget. Han har under säsongen, inte minst efter sommaruppehållet visat vilken matchvinnare han är med sin fysik och målkänsla. Det ska också nämnas att han är en enorm pådrivare både på och utanför plan och han kräver alltid det yttersta från både sig själv och sina medspelare.
Joe och Halmia har tack vare den fina höststarten satt sig i en fin position inför slutspurten av årets division 2, men nu gäller det att andra spelare i truppen höjer sig både ett och två steg för att fylla tomrummet och samtidigt prestera efter sin maxnivå. 

Vi vill tacka Sjukgymnastgruppen för akut diagnos och proffesionell hjälp. Operation i mitten av denna veckan enligt uppgifter.

Stay strong! En för alla, alla för Halmia!

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr