Viktig vecka med tre matcher på åtta dagar för Akademin

Med åtta omgångar kvar av division 6 ligger IS Halmia Academy i slagläge inför hösten

Talangerna i IS Halmia Academy har övertygat under säsongen, även om en lite plump i protokollet kom senast borta mot FC Falkagård (förlust 3-4). Tio vinster av 14 möjliga imponerar och åtta av dessa kom dessutom på raken under april-juni. En stark defensiv med minst antal insläppta mål (17) av alla lag i serien har satt Halmia i förarsätet inför höstens upplösning.

Med två matcher mindre spelade än övriga topplag ligger man just nu tvåa i serien, två poäng bakom serieledande Kornhult/Hishult. Förvaltar vi kommande tre matcher på rätt sätt så kan vi alltså göra ett litet ryck inför dem avslutande omgångarna.

Vi följer laget lite närmre under kommande vecka och hoppas att ni gör detsamma.

Kommande tre matcher:
2016-08-21 13:00, IS Halmia Academy - Ränneslövs GIF, Halmstad Arena IP
2016-08-24 18:30, Harplinge IK - IS Halmia Academy, Tranevall
2016-08-27 15:00, Alets IK - IS Halmia Academy, Alevallen

Tabell och spelschema hittar ni HÄR

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: ungdom