IS Halmia Dam - Borgeby FK 1-1 (1-0)

Mål direkt i comebacken av Amanda Johnsson Haahr. Mål direkt i comebacken av Amanda Johnsson Haahr.

Mål i comebacken av Amanda J-H

Halmia saknade flera viktiga kuggar när man under lördagseftermiddagen tog emot skånska Borgeby. Comebackande Amanda Johnsson Haahr fyllde en del av luckorna och var även den som gav hemmalaget ledningen i den 19e minuten. Första halvlek var riktigt bra från Halmia men ledningen stannade vid ett mål i halvtid.

I andra halvlek tar gästerna över mer och mer medans Halmia har svårt att hitta tillbaka till spelet från första halvlek. Kvitteringen kommer med dryga timmen spelad och även om Borgeby är hetast i slutet så har båda lagen chanser att avgöra utan att lyckas. Matchen slutar rättvist oavgjort efter en varsin bra halvlek.

Nästa match är kommande lördag 27/8 när Halmia beger sig söderut för match mot Stattena IF.

Länkar:
Tabell och spelschema
Matchinformation
Hallandsposten.se
Borgebys hemsida
Sydsvenskan.se

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam