Nytt kontrakt för Anders Wallin

Halmias assisterande tränare Anders Wallin trivs i föreningen och har signerat ett kontrakt över kommande säsong. Foto: Christoffer Andréasson Halmias assisterande tränare Anders Wallin trivs i föreningen och har signerat ett kontrakt över kommande säsong. Foto: Christoffer Andréasson

Tränarstaben är snart klar inför 2017, senaste i raden att förlänga är Anders Wallin.

Anders kom till Halmia inför årets säsong från Sennans IF. Där hade han varit i två år som spelare och dessförinnan har han ett långt förflutet i BK Astrio.

"Walle" som han kallas trivs i nya föreningen och uttrycker sig såhär:

"Det är riktigt häftigt att tillhöra IS Halmia med alla fina förutsättningar som finns i föreningen. Vi har en fin organisation både i laget och klubben och det är en ynnest att få arbeta med spelare som verkligen vill fortsätta att utvecklas. Laget har en härlig blandning mellan rutinerade och unga utvecklingsbara spelare och jag ser mycket fram emot att fortsätta mitt arbete med dessa."

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr