Inför IS Halmia Dam - Borgeby FK

Sexpoängsmatch i Amanda Johnsson Haahrs comeback!

Halmia jagar tredjeplatsen och har ett bra utgångsläge efter segern borta mot Hittarp senast.
Till morgondagens match saknas dem tre Vittsjöspelarna Ebba Hed, Fanny Kristiansson Ronnstam och Matilde Abrahamsson. Dessutom är Matilda Olsson avstängd efter tre gula kort. Men den stora nyheten är att fd flicklandslagsspelaren Amanda Johnsson Haahr är tillbaka i truppen igen. Amanda har tränat med truppen i ca en vecka och är nu redo för match, återstår att se om hon går direkt in i startelvan,

Både Halmia och Borgeby är inblandade i den täta striden bakom överlägsna Glimåkra och Asarum. Just nu skiljer det en poäng mellan lagen med fördel för Halmia, och imorgon eftermiddag hoppas vi såklart att avståndet har ökat ännu mer.

Avspark lördag 20/8 kl 13.00 på Halmstad Arena IP.

Länkar:
Tabell och spelschema
Borgebys hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam