Assyriska BK - IS Halmia Herr 3-0 (0-0)

Det blev ingen fjärde raka, istället fick Halmia åka hem med 0-3 i bagaget

Trots en helt okej genomförd match på konstgräset var det hemmalaget Assyriska som avgick med vinsten idag. Halmia hade ganska bra koll på första halvlek och Alexander Hall-Ling var nära att ge oss ledningen i den 35e minuten men hans nick tog i ribban.
I andra halvlek kommer 1-0 till Assyriska med bara dryga minuten spelad, via ett fint anfall hamnar bollen i mål bakom Malte Påhlsson. Med självförtroende av målet får hemmalaget mer att säga till om men det är ändå Halmia som trycker på på slutet.
I sin jakt på kvittering öppnar man upp sig bakåt, både 2-0 och 3-0 kommer under matchens sista skälvande minuter.

Någon gång skulle sviten brytas och det är bara att bita ihop och komma igen. Assyriska är ett bra lag när man får det att stämma och siffrorna blir lite missvisande när det rinner iväg. Nu väntar derby mot Laholm kommande lördag och då hoppas vi givetvis på tre poäng och storpublik på Örjan.

Samtidigt som Halmia förlorade så fortsätter bottenlagen att plocka trepoängare. Både Tenhult och Dalstorp tog sina andra raka segrar och avancerar i botten. Halmia har fyra poäng upp till kval och sex poäng ner till nedflyttning i denna gastkramande tabell.

Nästa match är alltså kommande lördag 20/8 då vi tar emot Laholms FK på Örjans vall. Avspark 16.00.

Länkar:
Tabell och spelschema
Matchinformation
Assyriskas hemsida
Halmias Svenska Fans
Hallandsposten.se

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr