Två nya kontraktsförlängningar i herrlaget

Halmias framtid är ljus. Idag skrev Oskar Gustafsson (till vänster) och Marcus Jönsson på nya kontrakt med a-laget. Foto: Leif Jönsson Halmias framtid är ljus. Idag skrev Oskar Gustafsson (till vänster) och Marcus Jönsson på nya kontrakt med a-laget. Foto: Leif Jönsson

Halmia fortsätter att säkra upp sina talanger

Senaste i raden att förälänga sina kontrakt är mångsidiga försvararen Oskar Gustafsson och centrala mittfältaren men den fina vänsterfoten, Marcus Jönsson. Båda har valt att skriva på nya kontrakt fram till december 2018. 

Både Oskar men främst Marcus har fått mycket speltid med A-laget i år och därmed fortsatt sina fina utvecklingskurvor. Vi ser stor potential i våra ungdomar och ordet långsiktighet är ett nyckelord om man vill nå framgångar. 

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr