Inför IS Halmia Dam - Färjestadens GOIF

Fanny Kristiansson Ronnstam är tillbaka i truppen igen efter att ha missat toppmötet med Asarum. Foto: Anders Nilsson Fanny Kristiansson Ronnstam är tillbaka i truppen igen efter att ha missat toppmötet med Asarum. Foto: Anders Nilsson
Chans till revansch när Färjestaden gästar Halmstad Arena IP.

Halmia förlorade toppmatchen senast mot Asarum med 0-3. Ett rutinerat och starkt bortalag blev för tuffa. Nu ökade avståndet igen till toppduon och siktet får istället ställas in på tredjeplatsen som inte är fy skam för detta unga talangfulla lag.
Fanny Ronnsam Kristiansson saknades senast men är tillbaka mot Färjestaden, istället är Emma Harrysson avstängd efter sitt tredje gula kort mot Asarum.
Matchen är chans till revansch i dubbel bemärkelse, dels för att snabbt hittar vinnarspåret igen efter förlusten mot Asarum. Men också för att vi förlorade bortamötet på Öland i våras.

Färjestaden är inblandade i bottenstriden och ligger just nu på nedflyttningsplats med sina 11 inspelade poäng. Hösten har man inlett med två raka kryss mot topplagen Hammenhögs och Glimåkra, starkt att ta poäng mot topplagen men det är trepoängare man behöver och speciellt mot lagen på nedre halvan av tabellen. 

Avspark lördag 6/8 kl 14.00 på Halmstad Arena.

Länkar:
Tabell och spelschema
Färjestadens hemsida

// Christoffer Andréasson
 
Etiketter: dam