Inför IS Halmia Herr - Ullareds IK

Lagkapten Ervin Ribic låg bakom mycket senast mot Torslanda, vi hoppas samma utdelning imorgon mot Ullared. Foto: Anders Nilsson Lagkapten Ervin Ribic låg bakom mycket senast mot Torslanda, vi hoppas samma utdelning imorgon mot Ullared. Foto: Anders Nilsson

Hallandsderby och sexpoängsmatch när Ullared gästar Örjans vall

Gästande Ullared inledde höstsäsongen med 2-2 hemma mot Tenhult. Därmed har man inte vunnit på hemmaplan sedan premiärvinsten mot just vårt kära Halmia. Efter en stark öppning, inte helt olikt nykomlingar, så har man sakta men säkert tappat placeringar i tabellen. Fem raka matcher har passerat sedan senaste trepoängaren och Ullared likt Halmia är i högsta grad inblandade i bottenstriden på sina 18 poäng vardera. 

Halmia tog en rättvis seger i en förhållandevis jämn match borta mot Torslanda i höstpremiären. Ervin Ribic och Joe Sise var i högsta grad delaktiga i segern med 1+2 och 2+0 (mål+assist). Tom Stenbeg och Vuk Lugonjic missade den matchen men är tillbaka mot Ullared. Nyförvärvet Anton Jonsson gör debut och förväntas gå rakt in i startelvan. Tråkigt är dock att både Johan Mangfors och Max Eggertsson drog på sig sina tredje gula kort mot Torslanda och är avstängda imorgon. Även Niclas Taube missar matchen då han inte är tillbaka efter axelskadan ännu.

Vi hoppas på mycket publik och tre poäng i jakten på att i första hand hänga av bottenlagen. Serien är dock otroligt jämn och med två raka hemmamatcher framför oss så ligger allt i våra egna händer.

Avspark lördag 30/7 kl 17.00. Givetvis följer ni matchen bäst på plats men vi kommer även att rapportera via everysport som förut. Se länk längre ner.

Länkar:
Tabell och spelschema
Ullareds hemsida
Everysport.com
Halmias Svenska Fans

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr