Inför Lörby IF - IS Halmia Dam

Lagkapten Agnes Henrich är fotskadad och missar omstarten. Foto: Anders Nilsson Lagkapten Agnes Henrich är fotskadad och missar omstarten. Foto: Anders Nilsson

Dags för omstart igen efter en tids uppehåll

Under lördagen reser Halmias damer söderut för match mot Blekingelaget Lörby IF. Halmias lagkapten Agnes Heinrich är skadad men i övrigt är det samma trupp som avslutade vårsäsongen som får chansen. Det är förvisso hela tio poäng upp till serieledande Asarum (som dock har en match mer spelad) men helt kört är det inte att hänga på i toppen ännu. 

Lörby avslutade våren med starka 1-1 borta mot Glimåkra och vi minns att i Halmias hemmamatch blev det bara uddamålsseger (1-0). Flest mål i Lörby har Andréa Lagerberg och Esma Bajramovic gjort, fem stycken var. Det är för övrigt lika många som Halmias bästa mäktat med, nämligen Matilda Olsson.

Avspark lördag 23/7 kl 15.00 på Lörby Park.

Länkar:
Hallandsposten
Tabell och spelschema
Lörbys hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam