Gothia Cup - Dag 2

Fortsatta framgångar för Academy som i teoin är klart för A-slutspel

Dagens första match spelades mellan Academy och det mexikansa laget Selección RED. Halmia övertygade och tog en komfortabel seger med hela 6-0. Lagets andra match slutade med ett snöpligt kryss och 1-1 mot ett gäng duktiga amerikanare i Irvine Slammers. Just Amerikanarna är det enda lag som nu kan hota Halmia om förstaplatsen men då ska dem ta in åtta (8!) mål på oss under morgondagens match mot egyptiska Alexandria Sporting Club. Halmia är spellediga under onsdagen och kan oavsett om vi blir etta eller tvåa i gruppen vara nöjda med prestationen hittills. Nu väntar A- eller B-slutspel på torsdag.

Halmias U15 kopierade gårdagens resultat med en ny 0-3 förlust. Fysiska Lerums IS blev för svåra och istället väntar en avgörande match om placering tre eller fyra under onsdagen när Halmia tar sig an tyska Blau-Weiß 96 Schenefeld.

IS Halmia U15
IS Halmia Academy

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: ungdom