Inför IS Halmia Dam - Hammenhögs IF

Halmia går för femte raka hemmavinsten
 
Halmia åkte på en svidande förlust borta mot serieledande Glimåkra senast. Avståndet upp till just Glimåkra är nu nio poäng, ett avstånd duktiga serieledarna knappast lär tappa även om mycket av serien återstår. Stämningen i truppen är fortsatt god och dagens match är ett toppmöte som ingen vill missa.
 
Hammenhögs är inte oväntat med i toppen av serien. Mot Asarum och främst Glimåkra finns det nog inget att göra men där bakom blir det tight om positionerna. Hammenhögs har det dock betydligt tuffare på bortaplan där det hittills bara blivit en seger. Hemma däremot är man svårtslagna och har fortfarande inte förlorat på fem försök. Frida Parkhagen leder interna skytteligan på fyra fullträffar, lika många som Halmias Matilda Olsson. Hammenhögs är för övrigt det enda lag som besegrat överlägsna serieledarna Glimåkra i år (2-0).

Avspark lördag 18/6 kl 14.00 på Halmstad Arena IP, Konstgräs.

Länkar:
Tabell och spelschema
Hammenhögs hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam