Inför Eskilsminne IF - IS Halmia Herr

Fredagsmatch mot formtoppat Eskilsminne

Hemmalaget Eskilsminne, som likt Halmia ramlade ur division 1 förra säsongen, inledde serien med tre raka förluster. Sedan dess har formen stigit betänkligt och man stoltserar med sex segrar på dem åtta senaste matcherna, varav senaste vinsten borta mot Vinberg (1-4) imponerar.
Emil Åberg ligger tvåa i hela seriens skytteliga med inte mindre än elva inprickade mål.

Halmia tog en mycket viktig seger senast mot Sävedalen, men trots dem tre poängen är tabellen jämn i botten och vi har fortfarande endast tre poäng ner till negativt kval. Inför kvällens match saknas Niclas Taube, Egzon Maholli, Alexander Johansson och Vladimir Lukic. Övriga är i träning och tillgängliga för match.

Avspark ikväll fredag 17/6 kl 19.00 på Harlyckans IP, Helsingborg. Matchen kommer troligtvis att rapporteras via everysport, se länk nedan.

Länkar:
Tabell och spelschema
Eskilsminnes hemsida
Everysport.com
Halmias Svenska Fans

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr