Eskilsminne IF - IS Halmia Herr 2-2 (0-1)

Sen kvittering av Joe Sise gav en poäng

Det blev alltså delad pott nere på Harlyckan under fredagskvällen. Joe Sise visar att formen är stigande och gjorde först 0-1 på frispark via muren innan hemmalaget i andra halvlek vände till 2-1 genom två mål av yttern Filip Ottosson. Halmia och Joe Sise fick dock sista ordet på tilläggstid när Sise drog till från 20 meter och ordnade en poäng.

Matchen var händelserik och inte minst första halvlek var ett styrkebesked från Halmia. Nu hoppas vi att poängen ger råg i ryggen inför tisdagens avslutande våromgång så att vi kan gå på ledighet med tre poäng och lite marginal ner till bottenlagen. Väl mött på Örjans vall på tisdag.

Nästa match är redan på tisdag 21/6 när vårsäsongen ska avslutas hemma på Örjans vall med match mot Helsingborgs Akademi, avspark 19.00.

Länkar:
Tabell och spelschema
Eskilsminnes hemsida
Halmias Svenska Fans
Hallandsposten.se
Helsingborgsdagblad.se
 

Etiketter: herr