En för alla, alla för Halmia! Reaktion från lördagens match

Som en reaktion på dagens match kommer här ett klargörande från IS Halmia

Som medlem i IS Halmia har man en unik möjlighet att vara med och påverka beslut på t.ex årsmöten, och som betalande åskådare har man all rätt att göra sin röst hörd, både när det går bra och när det går mindre bra för representationslagen. 
MEN...
.... därmed inte sagt att man kan kasta ur sig precis vad som helst bara för att man är "Halmian".
Vi vill alla föreningens bästa och som supporter till IS Halmia har Du ett ansvar att uppträda på ett korrekt sätt. Vi utbildar dagligen våra ungdomar och barn om hur vi vill bete oss både på och utanför planen. Men ska vi verkligen behöva utbilda fullvuxna män(niskor) samma sak? 
159 personer var på plats på Örjans vall idag. Har inte vi alla Halmianer ett ansvar att förmedla något positivt för att göra den siffran betydligt högre? 

Halmia som förening satsar allt mer på våra ungdomar och det är ett riktigt lågvattenmärke att dem ungdomar vi slussar in i vårt a-lag ska behöva höra det som kom ifrån läktarna idag och lite för ofta när resultaten inte går vår väg. Att såga sitt eget lag på det sättet är totalt oacceptabelt och något vi tar starkt avstånd ifrån.

IS Halmia som förening tar tacksamt emot konstruktiv kritik och jobbar dagligen för att göra vårt bästa, både på och utanför plan. Ni är många som gör arbetet väl värt all möda, tack!

En för alla, alla för Halmia!

Frågor i ärendet besvaras gärna av klubbchef Leif Jönsson på 070-6464457.

// Föreningen IS Halmia
 
Etiketter: föreningen