Inför Glimåkra IF - IS Halmia Dam

Viktigt toppmöte borta mot serieledarna

Halmia beger sig söderut under söndagen när bortamöte mot serieledande Glimåkra står på menyn. Med tre raka segrar i serien är det ett motiverat Halmia med stort självförtroende som ska försöka sno åt sig poäng. 

Med tanke på att det idag skiljer sex poäng mellan Glimåkra på förstaplatsen och Halmia på tredjeplats så gäller det att absolut inte förlora på söndag. Ett oavgjort resultat är helt okej på bortaplan mot serieledande men kvalitén finns för att gå för tre poäng.

Glimåkra inledde seriespelet med sju raka vinster innan man lite överraskande förlorade borta mot Hammenhögs (0-2) i förra omgången. Olivia Johansson och Sofie Andersson leder skånetjejernas interna skytteliga med sex fullträffar var. Hemma på Trollavallen har Glimåkra makalösa 14-0 i målskillnad på sina fyra raka segrar, imponerande.

Avspark söndag 12/6 kl 14.00 på Trollavallen, Glimåkra.

Länkar:
Tabell och spelschema
Glimåkras hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam