IS Halmia Dam - Karlskrona FF 4-0 (3-0)

Halmia med i toppstriden på allvar igen efter tredje raka segern

Låt vara att det var jumbon Karlskrona som stod på andra planhalvan idag, jobbet måste göras och tack vare en strålande första halvlek la man grunden för tre poäng.

Den nya uppställningen 4-3-3 fortsätter att ge resultat och lite oväntat är det tidigare mittbacken Matilde Abrahamsson som nu jagar Matilda Olsson i den interna skytteligan. Matilde har tagit steget upp på centralt mittfält sedan sin comeback och verkar stortrivas med en lite offensivare utgångsposition. 

Med tanke på att Glimåkra förlorade borta mot Hammenhögs så tätnade toppstriden betänkligt. Halmia har nu "bara" sex poäng upp till serieledning, dessutom väntar serieledande Glimåkra på bortaplan i nästa omgång för Halmia.

Nästa match är alltså söndag 12/6 kl 14.00 borta mot Glimåkra på Trollavallen.

Länkar:
Tabell och spelschema
Karlskronas hemsida
Hallandsposten.se

// Christoffer Andréasson

Etiketter: dam