Inför IS Halmia Dam - Karlskrona FF

Halmia har fått upp farten med tre raka segrar och dessutom årets första bortavinst senast.

Fjärde gången gillt blev det borta mot Eskilsminne när Halmia åkte hem med tre poäng efter vinst 1-0. Trots bra prestationer tidigare på bortaplan så hade man inte lyckats vinna, eller ens få med sig oavgjort utanför Halmstad tidigare. Nu är spöket borta och med tre raka segrar, svenska cupen inräknat, så tar Halmia idag emot nya jumbon Karlskona.

Karlskrona är det enda lag i serien som hittills inte mäktat med någon seger, däremot har det blivit fyra oavgjorda matcher, varav en är på bortaplan. Noterbart är att man ännu inte gjort mål på bortaplan på dem tre första matcherna, målskillnad 0-6. Hemma på Hästö IP har man tagit poäng av både Borgeby och Hammenhögs så det är inget dåligt lag, jumboplaceringen till trots.

Avspark lördag 4/6 kl 14.00 på Halmstad Arena IP.

Länkar:
Tabell och spelschema
Karlskronas hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam