Intervju med Agnes Heinrich inför lördagen

Damernas lagkapten Agnes Heinrich lovar glädje och bra fotboll imorgon. Foto: Anders Nilsson Damernas lagkapten Agnes Heinrich lovar glädje och bra fotboll imorgon. Foto: Anders Nilsson

Vi fortsätter uppladdningen inför lördagens Halmiadag med några korta spelarintervjuer

Först ut är damernas lagkapten Agnes Heinrich:

Hur ser du på säsongsinledningen hittills?
- Resultatmässigt känns det som att det inte är så mycket att säga då jag inte tycker våra prestationer speglar resultaten (förutom vinsterna såklart haha ;)). Jag tycker vi har spelat bra fotboll, men det känns som vi inte får någon utdelning för det vilket är frustrerande. Det gäller att vi hittar känslan, som vi hade senaste hemmamatchen, varje match. Då var alla på hugget och glädjen fanns där genom hela matchen. Vi har höga krav på oss själva men när vi kan slappna av är jag säker på att vi även får resultaten med oss.

Är det en tillfällighet att vi förlorat alla bortamatcher och vunnit våra hemmamatcher eller finns det någon logisk förklaring till att det blivit så tror du?
- Jag skulle säga att det är en tillfällighet. Det är inte så att vi har gjort dåliga matcher på bortaplan utan vi har fortfarande spelat bra. Jag tror det handlar om att istället för att vika ner oss vid ett mål emot oss så måste vi fortfarande tro på vårt spel, att vi kan vända det.

Vad vet du om Stattena?
- Inte mycket mer än att exhalmianerna Frida och Emma spelar där. Sen har jag sett i tabellen hur dom ligger till.

Hur ser din egen uppladdning ut inför lördagens match?
- Jag laddar redan nu, målar upp bilder i huvudet när vi gör mål, haha. Min uppladdning sker väl enkelt sagt med bra mat, vatten, sömn och taggande musik. Vi har gjort en bra träningsvecka och jag tror vi kan ta med oss det till matchen.

Sist men inte minst, Varför ska publiken bege sig till Örjans vall på lördag?
- Jag tycker att alla ska komma till Örjans Vall då det kommer bjudas på mycket glädje och bra fotboll! 

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam