Inför IS Halmia Dam - Stattena IF

Emma Harrysson bär ett stort ansvar och är en viktig pusselbit i Halmias unga talangfulla lag. Foto: Anders Nilsson Emma Harrysson bär ett stort ansvar och är en viktig pusselbit i Halmias unga talangfulla lag. Foto: Anders Nilsson

Halmiadag, fritt inträde och en mycket viktig sexpoängsmatch väntar

Det är två lag med stort poängbehov som möts under lördagen, två förväntade topplag som inte riktigt har skramlat ihop dem poängen som man på förhand kanske flrväntat sig. Topplagen Glimåkra och Asarum har redan seglat ifrån och en seger för Halmia respektive Stattena är nästan nödvändig för att inte redan nu bli avsågade.

I Halmia är det som vanligt en riktigt god stämning i truppen och man är fast beslutna om att fortsätta på inslagen väg. Trots att resultaten inte alltid varit vad man hoppats på bortaplan så har spelet ändå funnits där och det verkar mer vara tillfälligheter som gjort att man fortfarande är poänglösa på bortaplan. Hemma på Halmstad Arena har det dock blivit full pott och det hoppas vi att man tar med sig över Nissan till lördagens match på Örjans vall. Truppen uppges vara helt intakt och alla förutsättningar finns för en trevlig eftermiddag.

Motståndarna Stattena har precis som Halmia inte infriat förväntningarna hittills och kommer dessutom från två raka förluster. Det ryktas att huvudtränaren Huso Musovic fått lämna sitt uppdrag och det återstår att se om det isåfall ger någon utdelning redan till lördagens match.
I Stattenas trupp hittar vi tre föredetta Halmianer i Frida Ottosson, Emma Krantz och Jennifer Andersson. Det finns mycket potential bland spelarna och man är garanterat revanschsugna och motiverade att göra en fin insats mot Halmia på Örjans vall.

Avspark lördag 21/5 kl 13.00 på ÖRJANS VALL!

Länkar:
Tabell och spelschema
Stattenas hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam