Vi önskar Malte Påhlsson lycka till i Europamästerskapen

Malte Påhlsson byter Halmstad och Sverige mot Baku och Azerbajdzjan. Foto: Anders Nilsson Malte Påhlsson byter Halmstad och Sverige mot Baku och Azerbajdzjan. Foto: Anders Nilsson

Imorgon måndag reser det Svenska P17/99-landslaget till Baku, Azerbajdzjan för EM-slutspel.

En av spelarna i truppen är alltså Halmias målvakt Malte Påhlsson. Att få spela ett EM-slutspel oavsett landslagsnivå är inte alla som får uppleva under en karriär och vi hoppas och tror att Malte njuter av varje sekund där nere. I gruppspelet ska Sverige möta England, Danmark och Frankrike, ni hittar hela spelschemat via länken längre ner.

Vi kan också avslöja att Malte tidigare i veckan var på besök hos Allsvenska Jönköping Södra, en möjlighet för båda parter att lära känna varandra inför framtiden. Ingen övergång är aktuell i dagsläget dock.

Nu återstår bara att önska Malte ett STORT lycka till, var den du är och kör så det ryker!

Svenska P17/99-landslaget

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr ungdom