Inför IS Halmia Herr - Assyriska BK

Segern senast gav självförtoende inför fortsättningen, nu väntar ny tuff match när Assyriska BK kommer på besök.

Så var vi redan framme vid omgång 4 av årets division 2 västra götaland. Vinberg, Lindome och Högaborg har börjat starkt och ser allt mer ut som en möjlig topptrio när säsongen närmar sig sitt slut, på andra halvan har Laholm och lite överraskande Eskilsminne inlett med tre raka förluster och 8 respektive 9 insläppta mål på tre matcher är något man behöver rätta till inför fortsättningen.

Halmia tog en viktig seger senast när man vände 0-1 till seger 2-1 borta mot Höganäs förra helgen. Trots att Malte Påhlsson, Egzon Maholli, Ervin Ribic och Joe Sise saknades alltså, starkt! Vladimir Lukic och Max Eggertsson klev fram som matchvinnare när det som mest behövdes.
Skadeläget i truppen ser betydligt ljusare ut nu, den enda vi vet på förhand missar matchen är Egzon Maholli. Även Ervin Ribic kan alltså göra seriedebut imorgon om allt vill sig väl, troligtvis avgörs det på fredagskvällens träning.

Gästerna Assyriska hade inför säsongen en egen målsättning om att vara med i toppen av tabellen, och undertecknad hade även dem högt i sitt tips av serien. Hittills har dock inte Göteborgarna motsvarat förväntningarna med en vinst och två förluster, men det är mycket kvar av serien ännu.
Oroväckande för Assyriska är dock att lagets stora anfallsstjärna Mihael Jevtic utgick skadad tidigt i förra matchen, osäkert om han är med i spel mot Halmia.
Övriga spelare att hålla ett öga på är Felix Sehlström, Jimmy Dixon och Nicolas Sharro som alla har meriter från minst division 1.

Avspark lördag 15.00 på Örjans vall. Är ni inte på plats kan ni följa liverapporteringen via Everysport, se länk nedan.

Länkar
Tabell och spelschema
Everysport.com
Assyriska's hemsida
Halmias Svenska Fans

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr