Höganäs BK - IS Halmia Herr 1-2 (0-0)

Segerorganisatören Max Eggertsson. Foto Anders Nilsson. Segerorganisatören Max Eggertsson. Foto Anders Nilsson.

Äntligen!!!

I den tredje omgången kom så äntligen årets första trepoängare när Halmia vände underläge till vinst i den svåra bortamatchen mot Höganäs BK.  Max Eggertsson blev stor matchvinnare med sina två mål, varav det första var på en läcker frispark rakt upp i krysset.

Hemmalaget Höganäs var det lag som skapade allra mest under den första halvleken men Malte Påhlssons ersättare Vladimir Lukic höll tätt. Halmia kom in mer och mer i matchen i andra halvlek men istället för bortaledning så tog hemmalaget vara på en straff och Halmia fick istället jaga i uppförsbacke. Det skulle dock visa sig att det här ändå var Halmias eftermiddag, eller rättare sagt Max Eggertssons. Först skickade han in en frispark i krysset till 1-1 och med dryga fem minuter kvar gav han Halmia ledningen och därmed segern genom 1-2 på straff.

Målen
1-0 (straff)
1-1 Max Eggertsson
1-2 Max Eggertsson (straff)

Startelvan
Vladimir Lukic
Max Eggertsson - Alexander Hall-Ling - Johan Mangfors - Per Gulda
Niclas Taube - Marcus Jönsson - Sten Preuss
Tom Stenberg - Patrik Ingelsten - Vuk Lugonjic (Ola Lindh)

Nästa match är på lördag 30/4 när Halmia tar emot Assyriska BK på Örjans vall, matchstart 15.00.

Länkar:
Tabell och spelschema
Höganäs hemsida
Hallandsposten.se
Halmias Svenska Fans

// Christoffer Andéasson
 

Etiketter: herr