Inför Höganäs BK - IS Halmia Herr

Dags för tredje omgången och resa söderut väntar för Halmias herrar.

Halmia har som bekant förlorade dem två inledande matcherna mot Ullared och Torslanda. Nu väntar hemmastarka Höganäs i en tuff drabbning. Nytt i truppen är att Malte Påhlsson (ljumske) och Joe Sise (lår) är tveksamma kort inför söndagen, dessutom missar Egzon Maholli matchen pga ledbandsproblem. Sedan tidigare vet vi att Ervin Ribic (knä) är borta ytterligare någon vecka.

Motståndaren Höganäs inledde med seger 3-0 hemma mot Dalstorp i premiären, och förra omgången förlorade man mot topplaget Vinberg efter att Halläningarna gjort segermålet i den 94e matchminuten.Fyra gjorda mål och fyra olika målskyttar för skåningarna hittills.

Avspark söndag kl 15.00 på Höganäs Sportcenter.

Länkar:
Tabell och spelschema
Everysport
Höganäs hemsida

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr